Versione albaneseVersione italianaVersione ingleseVersione tedesca
Hotel Restaurant Rapsodia

Lista e çmimeve te dhomave 2014

 

Çmimet per njeri ditore
Te bazura ne sezone
Sezoni Normal
10/01-31/01
14/03-8/07
20/09-19/12
Sezioni i larte
01/01-9/01
01/02-13/03
09/07-19/09
20/12-31/12
Prenotimi me mengjesin
€ 15,00
€ 20,00
Gjysme penzioni
(Dhome me mengjes dhe darke)
€ 25,00
€ 30,00
Dhoma teke
Gjysme penzioni
(Dhome me mengjes dhe darke)
€ 20,00
€ 25,00

Dhomat
• Me dush, WC, telefon, ballkon, Ajer Kocidinier

Offrojme
• Restorante
• Mengjesin, darken me menu e perbere nga tre portatesi pjatash
• Salla Bar + TV, internet Point
• Kasaforte ne reçepsion
• Tavoline per ping-pong, parke lodrash per femije, parkim per automjete dhe deposite per biçikleta

Organizojme
• Agevolazioni per voli con partenza e arrivo dall’Italia dagli aeroporti di ……….
• Sherbim me taxi nga aeroporti ne hotel ardhje dhe kthim. €……. Lek……..
• Visite guidate per i castelli della città
• Eskursione ne malet qe na rrethojne me € ……
• Plazh privat me çadra dhe sdraje € 3,00 / lek 4,000 ne dite
• Makina me qirame € ….. lek ne dite.

Kondicionet
• Pagine dhe me Karte credite ne monete leke dhe Euro
• Shtese çmimi per dhomen dopje ne perdorim teke € 2,00 / lek 3,000 ne dite.
• Riduzioni per bambini:
Nga 0 – 2 vjeç ne 80% - Nga 2 – 5 Vjeç ne 60% - Nga 5 – 11 vjeç ne l 30%.
• Ulje çmimi me 15% per nje shtrat i shtuar.
• Ne qoftese femijes i jipet nje dhome apostafat, çmimi eshta i plote.
• Jane te lejushme kafshe me dimensione te vogla ( € 2,00 / lek 3,000 ne dite) por nuk eshte e lejushme hyrja ne restorant.
• Ne rast vonese ardhje ose te nisjes te para kohshme e prenotuar vjen e llogaritur 50% e çmimit te kohes qe nuk qendrohet ne Hotel.
• Per prenotimin kerkohet nje krapare prej 50% te vleftes te prenotimit

Hotel Ristorante
Rapsodia

Lezhe• Albania
Tel. +355 682947771
info@hotelrapsodia.com